Hemköp Köping.

Hasse P syftar på rollfiguren Persbrandt spelar i filmen Tårtgeneralen. Bild: Hemköp Köping.

Persbrandt får halva priset på snus hos Gunsan

21 juni En av Mikael Persbrandts största fan jobbar på Hemköp i Köping. När skådisen är i stan passar hon på att ge honom – och bara honom – en riktigt bra snusdeal i hopp om en selfie med idolen.

privat

Gun Gustafsson

Mikael Persbrandt och flera andra kändisar är i Köping för att spela in Tårtgeneralen, som bygger på boken av samma namn av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Då passar Gun ”Gunsan” Gustafsson på att försöka locka in idolen i Hemköpsbutiken med en gatupratare.

– Jag har varit ett fan av honom i många, många år. Han går verkligen in i sina rollprestationer. Det har varit en liten dröm att få ta en selfie med honom, säger hon.

Flera gånger har hon tjatat med kompisar till Stockholm för att se honom spela på teater. Men det har ännu inte resulterat i ett möte. Med halva priset på en stock snus hoppas Gunsan nu kunna snärja honom.

– Det var ett infall, en lite crazy grej som jag gjorde bara. Jag trodde inte det skulle bli så stort, det är lite jobbigt.

Hon har redan fått uppmärksamhet i lokaltidningen och på Facebook.

– Kollegor som är lediga skickar massa smileys till mig och tycker det är kul.

Persbrandt har ännu inte dykt upp. 

UPPDATERING

Gunsan fick sin selfie med Persbrandt!

– Han köpte en stock snus och var jättetrevlig. Han kom in som sin rollgestalt Hasse P mellan tagningarna i filmen Tårtgeneralen. Det var lite hektiskt och han hade bråttom, vi pratade om allt möjligt, skriver Gun Gustafsson i ett mejl till Handelsnytt, dagen efter sitt tilltag.

Uppdaterad 26 juni

Anni Alm
08 725 52 44